Wij zitten vanaf 1 mei 2016 aan de overkant, op nummer 164 (oude fietsenwinkel)! We hebben nu een groter winkel zodat we ook baby kleding en geboortecadeautjes hebben kunnen opnemen in ons assortiment. Daarnaast is er nu ruimte om kleding te passen en voor de kinder om met Duplo te spelen aan de speeltafel of een Lego filmpje te kijken.  Ook hebben we een lekker grote tafel waar altijd ruimte is voor een kopje koffie, thee of limonade.  Kortom groter, lichter, beter!

Persbericht november 2015

SkoleKids, Scandinavische kwaliteit voor kids

APELDOORN – De winkel van SkoleKids aan de Asselsestraat 141 is vanaf 7 november 2015 open. De twee Noorse vlaggen aan de gevel duiden de Scandinavische sfeer van de winkel duidelijk aan. In de etalage pronken de rugzakken, waar het allemaal mee begon, maar ook kinderkleding en warme damesvesten. “Want wij willen ook iets bieden aan de moeders van de kids”, zegt Leja van Roode, de eigenaresse van de winkel. “Zaterdag 7 november is de winkel geopend en het was super druk. We willen een typisch Scandinavische sfeer ademen. De deur staat hier dus altijd (letterlijk) open en bij de opening schonken we iedereen glühwein.”

Doordat de Beckmann rugzakken niet verkrijgbaar waren in Nederland is Leja op het idee gekomen de Noorse kinderrugzakken naar Nederland te halen. “Ze zijn zo leuk, dat iedereen deze zou moeten kunnen kopen!” Met de webshop gaat het voorspoedig. “Steeds meer mensen werden nieuwsgierig naar de artikelen, maar doordat ik geen optimale ruimte had om mensen te ontvangen, werd het tijd voor een nieuwe stap.” Een logisch gevolg was de komst van een fysieke winkel. Bijna alle echt leuke kinderwinkels zijn verdwenen in Apeldoorn. Het wordt hoog tijd dat dit weer anders gaat. Er gaat immers niets boven een fysieke winkel, waar je alles met eigen ogen kunt bewonderen. 

De Skolekids conceptstore biedt een Scandinavische winkelervaring. Leja: “We willen kwaliteitsproducten leveren, maar daarnaast willen we de klanten de beleving van Scandinavië mee laten maken in de winter.” “Dus laat de sneeuw maar komen!” vult Ganna aan, terwijl de kaarsen in de open haard worden aangestoken door Leja.

Naast de rugzakken van Beckmann wordt inmiddels een breder assortiment aangeboden, onder andere kleding van het merk Bergmans en Bjorn Borg. Ook het Deense Danefae komt daar bij, evenals Lego, wat volgens Leja sterke kleding is, volledig gericht op het lekker buiten zijn van kinderen.

De Skolekids Store is geopend op woensdag (gesloten tussen 13.00 en 14.00), donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur. www.skolekids.nl

Asselsestraat 164

7311 EV Apeldoorn

* Waarom vind ik de kleding uit de winkel niet in de webshop? Wij kopen geen grote partije kleding in. Van een shirt, trui of broek is er slechts 1 stuk per maat verkrijgbaar (1x 104, 1x 110, 1x116 enz.). Als er in de winkel een shirt is verkocht, dan is dit tevens het enige shirt in die maat. Het moet dan meteen uit de webwinkel gehaald worden,  anders vist u daar achter het net. In de praktijk is dit niet haalbaar, daarom kiezen wij ervoor om de kleding niet via de webshop te verkopen maar alleen in onze fysieke winkel. Dus kom gezellig langs!!

 

  

  • Ideal
  • Mastercard
  • PostNL
© 2011 - 2018 SkoleKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie