Grappig, spontaan en lef 2016!

Wij zoeken 2 jongens en 2 meisjes die het leuk vinden om op de foto te gaan met onze nieuwe zomercollectie Lego Wear en Danefae. De foto’s zullen er ongeveer net zo uitzien als het voorbeeld van Marnix en Carlijn. De deelnemende kinderen moeten tussen maat 104 en 146 hebben om deel te kunnen nemen en beschikbaar zijn op woensdagmiddag 9 maart aan de Asselsestraat 141 te apeldoorn.

De foto die je ons stuurt via de mail of via Facebook komt in een album waar mensen kunnen stemmen op hun favoriete foto doormiddel van het geven van een like. De twee foto’s met de meeste likes voor de meisjes en de twee foto’s met de meeste likes voor de jongens, worden uitgenodigd voor de shoot. Inzenden kan tot 15 februati 2016.

Als je mee wil doen aan de shoot dan teken je een Quitclaim, dit betekent dat je afstand doet van het portret recht van de door de fotograaf gemaakte foto’s. Wij mogen de foto’s dan gebruiken voor reclamedoeleinden, uitsluitend voor SkoleKids, zoals advertenties en gebruik op Facebook.

De winnende kinderen krijgen zelf digitale bestanden van de foto’s die gemaakt zijn (via de mail). Daar mag je mee doen wat je wil mits ze niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

De foto’s worden gemaakt door een professionele fashionfotograaf.

http://votochraav.com/

  • Ideal
  • Mastercard
  • PostNL
© 2011 - 2018 SkoleKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie