Omdat er veel vraag is naar traktaties heb ik het traktatie emmertje bedacht. Ze zijn er in twee maten 155 ml (6 cm hoog) en 1000 ml (12 cm hoog) en inmiddels ook in de vorm van een kartonnen bakje van 460 ml met een hengsel (lekvrij aan de binnen kant door een coating dus ook geschikt voor nat fruit). Klein kost emmertje en kartonnen bakje kosten 1 euro per stuk en het grote emmertje kost 1.10 euro per stuk. Je krijgt ze dan in een DIY pakket (je moet ze zelf vullen met iets van je eigen keuze). Je krijgt dus de emmertjes, de stickers, de etiketten en een krijtje. Minimale afname is 20 stuks. Je kan maar 1 afbeelding kiezen per order. Ik heb hiervoor gekozen om de prijs laag te kunnen houden. Meer afbeeldingen is veel werk.

Even een voorbeeld van wat er in een pakket zit als je er 20 wil betsellen met een Flamingo:

Inhoud:
- 20x emmertjes
- 20x deksels
- 20x stickers Flamingo
- Vel krijt etiketten
- krijtje
- A4 met uitleg

Stuur mij een PB via Facebook als je een bestelling wil plaatsen! Dan maak ik ze voor je.

Dit is de brief die in het pakket zit:

Instructie DIY traktatie emmertje

Hoe plak je de afbeelding op de emmer?

Knip de afbeeldingen voorzichtig los van elkaar in kleinere stickers.

Zorg dat de emmer vetvrij en schoon blijft (dus niet met vette vingers het plakgedeelte op de emmer aanraken!). Leg vervolgens de emmer met zegel naar boven op je schoot en zorg dat het hengsel links en rechts gelijk is zodat je in het midden plakt.

Haal het doorzichtige vel voorzichtig van de witte ondergrond. De afbeelding zit nu op het doorzichtige vel. Plaats de afbeelding vanaf de onderrand van de emmer op de emmer. Wrijf stevig van links naar recht over de afbeelding tot je bovenaan bent. Nu voorzichtig vanaf de bovenkant het doorzichtige folie naar beneden toe verwijderen. De afbeelding zit nu op de emmer.

Als je verkeerd geplakt hebt zit er altijd een reserve sticker bij. Ook kan je proberen de sticker er voorzichtig af te halen en opnieuw te plakken. Dit kan alleen binnen hele korte tijd.

Hoe maak ik de krijt etiketten met naam?

Knip de etiketten in stroken van 2 vakjes breed. Plak ze op de deksel en beschrijf ze. Als je ze eerst schrijft en daarna plakt dan gaat het vlekken.

Tip: gebruik een krijtstift als je die hebt in plaats van een gewoon krijtje, daarmee kan je gedetailleerder schrijven.

De emmertjes komen uit de voedingsindustrie dus zijn schoon en hoef je niet af te wassen.

Als je nog een vraag heb stuur mij dan een PB met een foto!

Let op dat je de deksel niet per ongeluk op de emmer doet. Hij is dan verzegeld en gaat er niet meer (makkelijk) af zonder het zegel te breken.

Levertijd 5-7 werkdagen.

SkoleKids – Asselsestraat 164, Apeldoorn - 7311 EV Apeldoorn - Nederland

KvK: 52411990 - BTW nummer: NL171841207B01

  • Ideal
  • Mastercard
  • PostNL
© 2011 - 2018 SkoleKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie