☆Herinneringen voor altijd bewaren☆

Ik maak in mijn winkel bewaarboxen voor geboortes. Maar soms loopt een zwangerschap of een bevalling niet goed af en blijft een kindje voor altijd stil. Gelukkig gebeurt het niet heel vaak. Maar als het dan gebeurt, wat geef je dan iemand die met lege handen achter blijft. Ik spreek uit eigen ervaring. Het is lastig, mensen durven niet langs te komen. En ze willen je echt graag iets geven om te troosten maar verder dan bloemen is het moeilijk te bedenken.

Ik heb nu gemaakt wat ik zelf wel had willen krijgen toen. Ik had na de geboorte van mijn eerste kindje ook iets soortgelijks gemaakt om alles in te bewaren maar niet echt zo mooi als dit. Het was van karton, minder stevig. Deze is van 100% hout en ruikt er zelfs naar. In de zijkant zitten twee handgrepen.

Wat zit er bij mij in de herinneringen box? Foto's van de baby, knuffeltje uit haar bedje en een dekentje uit het bedje waar ze in lag en kaarten en tekeningen die ik kreeg.

Ze zijn er in 3 maten:

Groot: 42x31x24 cm €24.95 (momenteel uitverkocht)

Middel 36x25x19 cm €21.95

Klein 30x18x15 cm €19.95

Deze prijs is inclusief tekst en plaatje en exclusief verzenden. De letter en de afbeelding komen er op met witte vinyl folie. Je kan zelf kiezen wat je wil. Afbeeldingen met een groot oppervlak worden alleen minder mooi vind ik omdat ik het plak op hout (minder gladde ondergrond).

Als je wil maak ik hem ook voor jou, stuur mij maar een PB via Facebook.

  • Ideal
  • Mastercard
  • PostNL
© 2011 - 2020 SkoleKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren