Klean Kanteen Kids

Van deze fles ga je geen spijt krijgen. Het is namelijk de aller beste isolatie fles die er bestaat. En dat zeg ik uit eigen ervaring. Ik zocht al heel lang een beker of fles voor de kinderen om melk koud in mee te nemen naar school. Alles wat ik vond was voor volwassenen met een onhandige dop of te groot. Deze fles heeft een inhoud van 355 ml, meer dan genoeg voor een kind. Hij kan niet stuk (hoogstens deuken) en hij lekt niet. Vooral dat laatste vind ik super belangrijk!

Je kan behalve koude melk, ook warme dranken meenemen als chocomelk en thee. Lekker voor de winter. De fles is ook zeer goed te gebruiken door echt kleine kinderen, ze kunnen er erg makkelijk uit drinken (veelvuldig getest door vier jarigen). Ook perfect om mee tenemen voor een dagje weg. De opening is ook groot genoeg om er een ijsblokje bij in te doen om het nog kouder te bewaren!

De fles kost 30,99 euro, dat is best een uitgave denk ik. Maar bedenk dat hij de hele schooltijd meegaat. En nooit meer gezeur met lekkende bekers! Dat weegt wel op tegen de prijs.

Voor 1,50 euro extra zet ik je naam erop (geen plaatjes) zodat iedereen weet dat deze van jou is. Geef de naam aan in het opmerkingen veld!

Je drinken blijft 12 uur warm of 40 uur koud!! (getest bij een kamertemperatuur van 21 graden)

Let op: niet in de vaatwasser!!

 

  • Ideal
  • Mastercard
  • PostNL
© 2011 - 2018 SkoleKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie