Meest gestelde vragen

Hier onder vindt u de meest gestelde vragen met daarop onze antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Mail ons dan op info@skolekids.nl

  1. Kan een Beckmann rugzak gewassen worden? Ja, alle Beckmann rugzakken kunnen in de wasmachine op 30 graden gewassen worden. Verwijder bij de basisschool rugzakken wel het lampje voor u de rugzak gaat wassen! Het is ook verstandig om het aluminium frame uit het rugvlak van de rugzak te trekken voor u de rugzak wast.
  2. Hoe werkt het lampje op de basisschool rugzak? Het kapje moet 1x ingedrukt worden en het lampje gaat vervolgens aan. Drukt u het kapje nogmaals in dan gaat het lampje uit. Voor het vervangen van de batterijen dient u het kapje te verwijderen en en printplaatje van het achtervlak van het lampje lost te maken. Het kapje van de ronde lampjes gaat open door het kapje een slag te draaien. Het kapje van het ovale lampje gaat open door voorzichtig aan het plastic kapje te trekken, u dient het het kapje na vervangen van de batterij weer terug te plakken. Het printplaatje kunt u verwijderen door met een klein mesje het printplaatje voorzichtig los te wippen van het onderplaatje. Na vervangen van de batterij dient u het printplaatje weer met een druppel lijm vast te zetten.
  3. Kan ik mijn Beckmann rugzak ruilen als de maat toch niet goed is of mijn geld terug krijgen? U kunt de rugzak binnen zeven dagen na ontvangst terug sturen. De kosten van het terugsturen zijn voor u. U kunt om een andere rugzak vragen, wij betalen dan de verzendkosten van de nieuwe rugzak. U kunt ook uw geld terug vragen, u krijgt dan na ontvangst van de rugzak binnen 30 dagen het bedrag van de rugzak terug gestort op uw rekening. De rugzak mag er vanzelfsprekend niet gebruikt uit zien wanneer wij hem ontvangen.
  4. Kan ik de rugzak ook ergens afhalen? U kunt in het bestel menu kiezen voor de optie "betalen bij afhalen" u kunt de rugzak dan afhalen in Apeldoorn. Wel graag contant en gepast betalen.
  5. Kan SkoleKids alle rugzakken op de site van Beckmann.no bestellen? SkoleKids maakt een afweging van rugzakken in het SkoleKids assortiment die in Nederland goed lopen. Niet alles is dus in ons assortiment aanwezig. Mocht u een rugzak gezien hebben van Beckmann die wij niet in ons assortiment hebben, dan kunt u ons een mail sturen naar info@skolekids.nl en kunnen wij kijken of we deze rugzak nog kunnen bestellen. Gedurende het jaar raken een aantal modellen bij Beckmann uitverkocht en deze zijn dan niet meer door ons in Noorwegen te bestellen.
  6. Kan ik Beckmann rugzakken ook in een winkel kopen of bij een ander webshop? Nee, Beckmann rugzakken zijn in Nederland op het moment alleen te koop via SkoleKids.
  7. Zit er garantie op een Beckmann rugzak? Ja, op elke Beckmann rugzak zit twee jaar garantie. Mocht er iets mis zijn met uw rugzak stuur ons dan een mail, vervolgens kunt u de rugzak naar ons terug sturen. Wij sturen u kosteloos een nieuwe rugzak. Het defect aan de rugzak moet wel ontstaan zijn door normaal gebruik. De beoordeling hierover ligt bij ons.

 

© 2011 - 2024 SkoleKids | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore