Mijn zoon (toen vier) heeft tijdens onze vakantie in Noorwegen een super stoere Beckmann kinderrugzak gekocht met piratenprint. Niet alleen mijn zoon was er blij mee, maar wij als ouders ook. De rugzak is van hoge kwaliteit, met een goed draagcomfort. Er passen in de kleine rugzak ook makkelijk twee bekers, een broodbak en een bakje voor de ochtendpauze.

Omdat hij straks wat meer mee moet gaan nemen naar school ben ik eens gaan kijken of ik voor het nieuwe schooljaar een grotere rugzak voor hem kon kopen. Dit bleek nog niet zo makkelijk. In Nederland zijn eigenlijk geen leuke, goede kwaliteit rugzakken te koop voor kinderen. En de rugzakken van Beckmann kon ik hier niet krijgen.

Zo is dus het idee ontstaan voor het importeren van Noorse kinderrugzakken naar Nederland. Ik doe dit naast mijn baan als preventist bij de brandweer. Gewoon omdat ik vind dat u de rugzakken in Nederland moet kunnen kopen.

* Vanaf 1 mei 2016 is er naast de webwinkel ook een SkoleKids Store. Deze kun je vinden in Apeldoorn aan de Asselsestraat 164. De winkel is open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur. In de winkel vind je naast onze rugzakken ook andere Scandinavische producten zoals Lego Storage, kinderkleding en geboortecadeautjes. Als je tijd hebt, kom gezellig een keer langs. Er gaat toch niets boven echt shoppen!!

Met vriendelijke groet,

Leja van Roode                                                       

Eigenaresse SkoleKids

Leja van Roode                                

fotobrw.jpg

www.backpackcompany.nl

  • Ideal
  • Mastercard
  • PostNL
© 2011 - 2020 SkoleKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel