Hieronder vindt u de meest gestelde vragen met daarop onze antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Mail ons dan op info@skolekids.nl

 1. Waar vind ik al die leuke spulletjkes die ik op FB zie?! Die vind je in de winkel in Apeldoorn en staan meestal niet op de site. Het is te veel werk om alles er op te zetten en de collectie verandert te snel. Heb je iets gezien op Facebook dat je super graag wil hebben en woon je te ver weg? Stuur dan een PB met je bestelling en ik maak een artikel voor je aan in de webshop met jou naam. Die kan je betalen met Ideal. Na betaling stuur ik het op. De bestelde artikelen vind je hier:https://www.skolekids.nl/c-4280979/persoonlijke-bestellingen/
 2. Waarom vind ik de kleding uit de winkel niet in de webshop? Wij kopen geen grote partije kleding in. Van een shirt, trui of broek is er slechts 1 stuk per maat verkrijgbaar (1x 104, 1x 110, 1x116 enz.). Als er in de winkel een shirt is verkocht, dan is dit tevens het enige shirt in die maat. Het moet dan meteen uit de webwinkel gehaald worden,  anders vist u daar achter het net. In de praktijk is dit niet haalbaar, daarom kiezen wij ervoor om de kleding niet via de webshop te verkopen maar alleen in onze fysieke winkel. Dus kom gezellig langs. Adres: Asselsestraat 141, Apeldoorn.
 3. Kan een Beckmann rugzak gewassen worden? Ja, alle Beckmann rugzakken kunnen in de wasmachine op 30 graden gewassen worden. Verwijder bij de basisschool rugzakken wel het lampje voor u de rugzak gaat wassen! Het is ook verstandig om het aluminium frame uit het rugvlak van de rugzak te trekken voor u de rugzak wast.
 4. Hoe werkt het lampje op de basisschool rugzak? Het kapje moet 1x ingedrukt worden en het lampje gaat vervolgens aan. Drukt u het kapje nogmaals in dan gaat het lampje uit. Voor het vervangen van de batterijen dient u het kapje te verwijderen en en printplaatje van het achtervlak van het lampje lost te maken. Het kapje van de ronde lampjes gaat open door het kapje een slag te draaien. Het kapje van het ovale lampje gaat open door voorzichtig aan het plastic kapje te trekken, u dient het het kapje na vervangen van de batterij weer terug te plakken. Het printplaatje kunt u verwijderen door met een klein mesje het printplaatje voorzichtig los te wippen van het onderplaatje. Na vervangen van de batterij dient u het printplaatje weer met een druppel lijm vast te zetten.
 5. Kan ik mijn Beckmann rugzak ruilen als de maat toch niet goed is of mijn geld terug krijgen? U kunt de rugzak binnen zeven dagen na ontvangst terug sturen. De kosten van het terugsturen zijn voor u. U kunt om een andere rugzak vragen, wij betalen dan de verzendkosten van de nieuwe rugzak. U kunt ook uw geld terug vragen, u krijgt dan na ontvangst van de rugzak binnen 30 dagen het bedrag van de rugzak terug gestort op uw rekening. De rugzak mag er vanzelfsprekend niet gebruikt uit zien wanneer wij hem ontvangen.
 6. Kan ik de rugzak ook ergens afhalen? U kunt in het bestel menu kiezen voor de optie "betalen bij afhalen" u kunt de rugzak dan afhalen in onze winkel in Apeldoorn. Asselsestraat 164, Apeldoorn. U kunt alleen met pin betalen.
 7. Kan SkoleKids alle rugzakken op de site van Beckmann.no bestellen? SkoleKids maakt een afweging van rugzakken in het SkoleKids assortiment die in Nederland goed lopen. Niet alles is dus in ons assortiment aanwezig.
 8. Kan ik Beckmann rugzakken ook in een  andere winkel kopen of bij een ander webshop? Nee, Beckmann rugzakken zijn in Nederland op het moment alleen te koop via SkoleKids.
 9. Zit er garantie op een Beckmann rugzak? Ja, op elke Beckmann rugzak zit 1 jaar garantie. Mocht er iets mis zijn met uw rugzak stuur ons dan een mail, vervolgens kunt u de rugzak naar ons terug sturen. Wij sturen u kosteloos een nieuwe rugzak. Het defect aan de rugzak moet wel ontstaan zijn door normaal gebruik. Ritsen zijn uitgesloten van garantie tenzij het defect een fabrieksfout is. De beoordeling hierover ligt bij ons.

 

 • Ideal
 • Mastercard
 • PostNL
© 2011 - 2019 SkoleKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie