Poppetjes jacht

Met regelmaat verstoppen wij een Lego poppetje ergens in Nederland.

Op Facebook/Instagram zetten wij de detailfoto van de locatie waar het poppetje zich bevindt. De coördinaten staan er ook bij dus je kan de exacte locatie opzoeken. Het staat altijd op een herkenbare plek, meestal verstopt bij een monument of kunstwerk. Je moet wel even zoeken, hij is meestal niet meteen zichtbaar. We willen natuurlijk niet dat een toevallige voorbijganger hem meeneemt voor jij er bent ;)

Wie het poppetje heeft gevonden, wint een poppetje met je eigen naam. Het poppetje dat je gevonden hebt mag je ook houden.

Heb jij hem gevonden? Stuur ons dan een PB via Facebook of Instagram

Klik op deze link dan vind je het "gewonnen" poppetje:  https://www.skolekids.nl/c-4697411/poppetjes-jacht/  Hier kan je eventueel ook een display apart bij bestellen mocht je dat leuk vinden.

Mocht je meer poppetjes willen bestellen voor eventuele broertjes en/of zusjes dan kan via deze link: https://www.skolekids.nl/a-60106531/lego-poppetjes/los-poppetje/

Volg ons op facebook en/of instragram voor waar en wanneer de poppetjesjacht is!

Sorteer op
 • Gewonnen poppetje
  Gewonnen poppetje

  Heb jij hem gevonden?

  Gefeliciteerd! Heb je mij een PB gestuurd, dan mag jij hieronder je eigen poppetje samenstellen. Ik verstuur hem gratis naar je in een envelop. Je kan hem binnen 5-7 werkdagen thuis verwachten. Heb je alleen…

 • Display met grondplaatje
  Display met grondplaatje

  Losse display met Lego grondplaatje 4x4

  Let op, deze past niet in de envelop. Er komen verzendkosten bij.

  De pakketjes worden verzonden met gerecycled karton/dozen

  € 5,99
© 2011 - 2024 SkoleKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel